Afdrukken

Over iSurvive®

Over iSurvive® en - De CampingWinkel -

Van Maart t/m Oktober zijn wij naast onze webshop ook actief met exploitatie van De Campingwinkel op vakantiepark Slot Cranendonck. Van November t/m Februari beheren wij alleen deze webshop en worden bestellingen dagelijks verstuurd. Op speciaal verzoek, is het in de laatst genoemde periode uiteraard ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij De Campingwinkel.

iSurvive® is een betrouwbare partner die veel waarde hecht aan een goede en langdurige relatie met haar klanten. Stel uw vragen telefonisch of bij voorkeur via email.  Wij overtreffen graag uw verwachtingen. Op al onze producten krijgt u minimaal 2 jaar volledige garantie.

De CampingWinkel op Slot Cranendonck:

Echte Bakkers zijn vaklieden in hart en nieren die hun ambacht met liefde uitvoeren. Continue gedreven om dit vakmanschap te verbeteren, recepturen met elkaar te delen en kennis te maken met de nieuwste technologieën. Zo blijven we ons onderscheiden van de supermarkten.

Al bijna 30 jaar staat onze bakker voor kwaliteit en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment dagvers brood, de lekkerste vlaaien, de specialiteiten en uiteraard onze wereldberoemde worstenbroodjes. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Om onze klanten extra in het zonnetje te zetten, hebben wij regelmatig goede acties en mooie aanbiedingen. Hou onze website dus goed in de gaten.

Klantenservice:

In dit gedeelte van onze website kunt u alle informatie terug vinden met betrekking tot het bestelproces, de betaalmogelijkheden, de verzending, het retourneren en de zichttermijn. 

Vragen of opmerkingen:

Ondanks onze scherpe prijzen en het feit dat we een webwinkel zijn, hechten wij veel waarde aan tevreden klanten. Wij overtreffen graag uw verwachtingen en komen afspraken na. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u deze altijd stellen via de Contact link. Op werkdagen beantwoorden wij binnen 24 uur alle vragen die per e-mail aan ons zijn gesteld.

Adresgegevens kantoor: Geen Afhaaladres!

  • iSurvive®
  • Strijperdijk 9
  • 6027 RD Soerendonck
  • Netherlands
  • E-mail: contact@isurvive.nl

Afhaaladres - De CampingWinkel - :

Op afspraak is het mogelijk om uw bestelling af te halen tijdens openingstijden van - De CampingWinkel - op recreatiepark Slot Cranendonck te Soerendonk. Betalen met PIN of contant is mogelijk.

Recratiepark Slot Cranendonck: Strijperdijk 9, 6027 RD Soerendonk

Contact opnemen met iSurvive:

Bij vragen over bestellingen verzoeken wij u om ook altijd het ordernummer te vermelden. Dit versnelt de verwerkingstijd van uw vragen aanzienlijk. Alle vragen die via e-mail worden gesteld, worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

iSurvive® Keurmerk:

Ons keurmerk wordt alleen toegekend aan producten, productcombinaties of diensten die volledig voldoen aan de door ons gestelde, specifieke kwaliteitseisen en juiste mate van functionaliteit. Naast de producten die wij zelf ontwikkelen, werken wij uitsluitend samen met leveranciers en fabrikanten die een constante A-merk kwaliteit kunnen garanderen. Zo krijgt u altijd de beste materialen en blijft Isurvive koploper als het gaat om kwaliteit en innovatie.

Het iSurvive® keurmerk zegt alleen iets over de kwaliteit en functionaliteit van een product en niets over de webshop die het goedgekeurde product aanbiedt. iSurvive® is een betrouwbare partner die veel waarde hecht aan een goede en langdurige relatie met haar klanten. Graag helpen en ondersteunen wij u bij alle vraagstukken rondom de voorbereiding op noodsituaties en outdoor activiteiten.