Afdrukken

Klantenservice

Klantenservice

Webwinkel_keur_170px

In dit gedeelte van onze website kunt u alle informatie terug vinden met betrekking tot het bestelproces, de betaalmogelijkheden, de verzending, het retourneren en de zichttermijn.  

Over iSurvive® en - De CampingWinkel -

iSurvive® is een betrouwbare partner die veel waarde hecht aan een goede en langdurige relatie met haar klanten. Stel uw vragen telefonisch of bij voorkeur via email.  Wij overtreffen graag uw verwachtingen. Op al onze producten krijgt u minimaal 2 jaar volledige garantie, met uitzondering  van levensmiddelen een eerste hulp materialen.

De CampingWinkel op Slot Cranendonck:

Echte Bakkers zijn vaklieden in hart en nieren die hun ambacht met liefde uitvoeren. Continue gedreven om dit vakmanschap te verbeteren, recepturen met elkaar te delen en kennis te maken met de nieuwste technologieën. Zo blijven we ons onderscheiden van de supermarkten.

Al bijna 30 jaar staat onze bakker voor kwaliteit en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment dagvers brood, de lekkerste vlaaien, de specialiteiten en uiteraard onze wereldberoemde worstenbroodjes. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Om onze klanten extra in het zonnetje te zetten, hebben wij regelmatig goede acties en mooie aanbiedingen. Hou onze website dus goed in de gaten.

Klantenservice:

In dit gedeelte van onze website kunt u alle informatie terug vinden met betrekking tot het bestelproces, de betaalmogelijkheden, de verzending, het retourneren en de zichttermijn.

Vragen of opmerkingen:

Ondanks onze scherpe prijzen en het feit dat we een webwinkel zijn, hechten wij veel waarde aan tevreden klanten. Wij overtreffen graag uw verwachtingen en komen afspraken na. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u deze altijd stellen via de Contact link. Op werkdagen beantwoorden wij binnen 24 uur alle vragen die per e-mail aan ons zijn gesteld.

Adresgegevens kantoor: Geen Afhaaladres!

  • iSurvive®
  • Strijperdijk 9
  • 6027 RD Soerendonk
  • Netherlands
  • E-mail: contact@isurvive.nl

Afhaaladres:

  • In het weekend en tijdens de schoolvakanties hebben wij iedere ochtend een uitgebreid assortiment aan luxe broodjes en broden voor u klaar liggen. Buiten deze periodes (laagseizoen) vragen wij u zoveel als mogelijk, dagelijks uw bestelling  voor 12:30uur door te geven in de campingwinkel, of bestel tot 14:30uur via deze webshop. Dit geldt voor het hele broodassortiment zoals vindbaar op onze website. Kies bij het afronden van uw bestelling voor afhalen (bij de CampingWinkel). Voor levensmiddelen hebben wij nog geen bezorgservice. 
  • Afhaaladres: Recratiepark Slot Cranendonck, Strijperdijk 9, 6027 RD Soerendonk.

In het kort over verzending overige producten (niet levensmiddelen):

Alle orders met een totaalbedrag boven de € 150,- (incl. BTW) worden gratis bij u bezorgd (in Nederland). Onder de € 150,- brengen wij een vaste bijdrage voor verzend- en administratiekosten in rekening van € 5,95 (dit is incl.Btw). Dit tarief is geldig voor pakketten tot 10 kg. Voor orders met een totaalgewicht boven de 10 kg wordt een tarief van € 14,95 berekend (dit is incl. Btw).

Contact opnemen met iSurvive:

Bij vragen over bestellingen verzoeken wij u om ook altijd het ordernummer te vermelden. Dit versnelt de verwerkingstijd van uw vragen aanzienlijk. Alle vragen die via e-mail worden gesteld, worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.