Afdrukken

Retourneren en annuleren

Een bestelling annuleren:

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen (levensmiddelen uitgesloten). U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd  worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: contact@isurvive.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Het annuleren van een bestelling is tot het moment van verzending altijd kosteloos. Wordt de bestelling geannuleerd nadat deze is verzonden, dan kunt u deze het beste weigeren op het moment van bezorging. De bezorgdienst zal het pakket weer meenemen en aan ons retour zenden. Alleen nadat wij uw betaling en geannuleerde bestelling hebben ontvangen, gaan wij over tot uitbetaling van de aankoopsom. Uitbetaling van de aankoopsom gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst de door u geannuleerde bestelling. 

Dit geldt alleen als u de bestelling direct aan de deur weigert en deze weer ongeopend laat meenemen door de bezorgdienst. Mocht u (per ongeluk) toch het pakket aannemen dan bent u vanaf dat moment verantwoordelijk voor het retour zenden (en de daarbij behorende kosten) van de geannuleerde bestelling. 

Wij betalen de aankoopsom alleen uit als de geretourneerde goederen compleet, origineel, niet gebruikt en onbeschadigd worden ontvangen.

Retourneren en afkoelingsperiode:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van  reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd  worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: contact@isurvive.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, terugstorten.

Uitzonderingen hier op zijn; speciaal voor u geassembleerde producten, producten die uit oogpunt van hygiëne niet geretourneerd kunnen worden of speciaal voor u bestelde producten.

Een product kan alleen compleet, niet gebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. Artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen blijven uw eigendom. Wij zullen deze artikelen naar u terugsturen en de gemaakte kosten in rekening brengen.

Zie onze Algemene voorwaarden voor een uitgebreidere omschrijving m.b.t. annuleringen en recht van retour. Voor het melden van annuleringen of retourzendingen kunt u het beste gebruikmaken van dit mail adres: contact@isurvive.nl. Vermeld ook altijd uw ordernummer, dit voorspoedigt de verwerkingstijd van uw verzoek aanzienlijk.

Gebruik onderstaand adres indien u besluit om de complete bestelling aan ons te retourneren. U heeft recht op een zichttermijn van 14 dagen. Na ontvangst zullen wij in het geval van een consumentenkoop de gehele aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten aan u terugbetalen. Rembourskosten worden niet vergoed. Het vergoeden van de betaalde verzendkosten geldt alleen als de gehele bestelling binnen het zichttermijn wordt geretourneerd.

  • iSurvive® (De Campingwinkel)
  • Strijperdijk 9
  • 6027 RD Soerendonk
  • Nederland

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant, ook bij het retourneren van slechts een deel van de bestelling. De aankoopsom van het door de klant geretourneerde deel van de bestelling zal worden terugbetaald. Verzendkosten worden in het geval van gedeeltelijke retournering niet gerestitueerd.

Terugbetalen:

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben we uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Isurvive heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

Aandachtspunten retourzendingen:

Isurvive accepteert alleen voldoende gefrankeerde en deugdelijk verpakte retourzendingen. Isurvive behoudt zich het recht voor een retourzending te weigeren of slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren wanneer:

  • de originele verpakking ontbreekt of beschadigd is;
  • wanneer het product zichtbaar gebruikt en/of beschadigd is.

Retourzendingen zonder aankoopbewijs worden niet in behandeling genomen tot een (kopie) aankoopbewijs is geleverd. Algemene voorwaarden