Afdrukken

Verzending en kosten

Verzending en verzendkosten:

PostNL_verzendservive.jpg

Afhalen bij De CampingWinkel:

 • Uiteraard geen leveringskosten bij afhalen in de CampingWinkel. Ophalen kan tijdens onze tijden van opening.
 • Levensmiddelen en verse bakkerij producten: In het weekend en tijdens de schoolvakanties hebben wij iedere ochtend een uitgebreid assortiment aan luxe broodjes en broden voor u klaar liggen. Buiten deze periodes (laagseizoen) vragen wij u zoveel als mogelijk, dagelijks uw bestelling  voor 12:30uur door te geven in de campingwinkel, of bestel tot 14:30uur via deze webshop. Dit geldt voor het hele broodassortiment zoals vindbaar op onze website. Kies bij het afronden van uw bestelling voor afhalen (bij de CampingWinkel). Voor levensmiddelen hebben wij nog geen bezorgservice.
 • Betalen met PIN of contant is mogelijk. 
 • Afhaaladres: Recratiepark Slot Cranendonck, Strijperdijk 9, 6027 RD Soerendonk.

Mits u er specifiek voor heeft gekozen om uw bestelling zelf op te halen, worden al onze pakketten verstuurd via Post NL (dit is de nieuwe naam van TNT Post).

In het kort over verzending overige producten (niet levensmiddelen):

Alle orders met een totaalbedrag boven de € 150,- (incl. BTW) worden gratis bij u bezorgd (in Nederland). Onder de € 150,- brengen wij een vaste bijdrage voor verzend- en administratiekosten in rekening van € 5,95 (dit is incl.Btw). Dit tarief is geldig voor pakketten tot 10 kg. Voor orders met een totaalgewicht boven de 10 kg wordt een tarief van € 14,95 berekend (dit is incl. Btw).

Levertijden bij verzending van producten

iSurvive® kan veel artikelen direct uit voorraad leveren. Zodoende kunnen de meeste artikelen (uit voorraad) binnen 48 uur aan u worden geleverd. Ondanks onze zorgvuldige planning kan het toch voorkomen dat het product van uw keuze tijdelijk niet leverbaar is. Indien dit het geval is, wordt u door ons binnen 24 uur op de hoogte gebracht. Een artikel dat niet direct leverbaar is zal na bestelling in principe binnen 7 werkdagen alsnog aan u worden geleverd. Mocht een product niet direct geleverd kunnen worden, dan staat dit vermeld op de detailpagina van het betreffende product. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Alle bij iSurvive® bestelde artikelen kunnen binnen 24 uur aan u worden verzonden via Post NL. Dit is wel afhankelijk van de gekozen betaalmethode en/of de voorradigheid van een artikel. Wanneer u op werkdagen voor 11.00 uur besteld, wordt de order over het algemeen dezelfde dag nog verzonden. Bestelt u na 11.00 uur dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag bij Post NL aangeboden ter verzending. 

Let op: Heeft u gekozen om vooruit te betalen, dan zal de bestelling pas verzonden worden nadat wij de betaling op onze rekening hebben ontvangen. Indien de leveringstermijn meer dan 30 dagen zal bedragen, mag u de overeenkomst kosteloos ontbinden. Eventuele gedane betalingen worden in dat geval binnen 14 dagen na kennisgeving terugbetaald.

Deelleveringen:

We streven ernaar om alles in één zending te versturen. Wanneer u een bestelling plaatst waarbij een of meerdere artikelen niet op voorraad zijn, dan zullen de beschikbare artikelen met inachtneming van bovengenoemde manieren van verzending binnen 48 uur aan u worden verzonden. Artikelen uit dezelfde bestelling worden op een later tijdstip zonder extra kosten aan u verzonden.

Werkwijze verzending:

Uw bestelling wordt goed verpakt verzonden met Post NL en bezorgd op het door u opgegeven afleveradres. Uw zending zal door TNT Post tijdens de normale pakketbezorging aan u worden aangeboden.

Standaard geen bezorging bij de buren:

Alle zendingen worden bezorgd volgens 'Alleen huisadres + handtekening voor ontvangst'. Uw zending wordt dus nooit bij de buren aangeboden. Als uw bestelling wel bij de buren afgegeven mag worden, dient u dit aan ons door te geven (dit kunt u in het opmerkingenvenster aangeven).

Wat gebeurt er als u niet thuis bent tijdens een bezorging:

Bij uw afwezigheid zal Post NL op een later tijdstip uw zending voor een tweede maal bij u aan de deur aanbieden. Indien Post NL u ook de tweede keer niet thuis treft, dan zal de postbode een bericht voor u achterlaten waar u de zending kunt ophalen. Dit is over het algemeen het dichtstbijzijnde postkantoor. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het betreffende postkantoor liggen, waarna de zending retour gestuurd zal worden naar Isurvive. Vergeet uw legitimatiebewijs niet mee te nemen wanneer u uw pakket afhaalt op het postkantoor.

Wat gebeurt er als u niet thuis bent tijdens een bezorging deel 2:

Als u niet thuis bent, kunt u uw zending op een andere dag of tijd bij uw buren of op het Postkantoor laten bezorgen. Op het bericht van de chauffeur vindt u een 'Niet-thuis-code'. Door deze 'Niet-thuis-code' in te vullen op de website online verzend service kunt u uit de volgende opties kiezen:

 • Pakket ontvangen op een andere dag en tijd. U kunt zelf kiezen wanneer de pakket bezorging plaatsvindt. Het bezorgadres blijft ongewijzigd.
 • Pakket bezorging bij buren die over dezelfde postcode beschikken. Het huisnummer en eventueel toevoeging van die buren dient te worden ingevuld. U kunt bij deze optie ook kiezen voor een andere dag en tijd.
 • Pakket bezorging bij het dichtstbijzijnde Postkantoor bij het originele adres. Hier kunt u alsnog uw pakket ontvangen.

Naast de reguliere weg is online verzend service ook bereikbaar met een smartphone. Hiervoor kunt u de QR-barcode gebruiken die ook op het bericht van de chauffeur te vinden is. Wijzigingen kunnen op de dag van de eerste bezorgpoging tot 22.00 uur worden ingevoerd. Wanneer u niets verandert, wordt de zending de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.

Track & Trace:

Alleen op verzoek wordt het track & trace nummer eenmalig aan u verstrekt. Voor het opvragen van de track & trace code kunt u de Contact link gebruiken. Vermeld in uw bericht:

 • Naam
 • Ordernummer
 • Betreft; ontvangen Track & Trace

Binnen enkele uren ontvangt u dan het Tarck & Trace nummer. Klik vervolgens op Track and Trace code invoeren en vul de code in.

Kosten: (alle genoemde verzendkosten zijn Incl. Btw).

 • Bestellingen boven de € 150,- worden gratis bezorgd op het door u aangegeven Nederlandse adres.
 • Brievenbuspost: € 2,95
 • Pakketten tot 10 Kg: € 5,95
 • Pakketten van 10 Kg t/m 20 Kg: € 14,95
 • Rembours t/m 10 Kg: € 16,95
 • Rembours van 10 Kg t/m 20 Kg: € 21,95
 • EU zone 1 brievenbus post: € 3,50
 • EU zone 1 t/m 2kg: € 15,95
 • EU zone 1 t/m 5kg: € 25,95
 • EU zone 1 t/m 10kg: € 49,95
 • Alle bedragen zijn incl. 19% BTW. Alle zendingen worden door TNT Post verzorgd.

EU zone 1: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Opmerking:

Alle eerdere genoemde lever- en verzendmethoden gelden alleen voor orders met een afleveradres in Nederland (mits anders vermeld). Voor orders met een afleveradres buiten Nederland en EU zone 1, graag even vooraf Contact opnemen over de hoogte van de verzendkosten.